bg
55,00 € / 3 h

Meloja 2 Kajakki -taitokoe testaa perustason kajakinkäsittelytaidot. Läpäiseet voivat osallistua 2-tason kursseihin ja retkiin EPP-maissa. Suorita Helsingissä! 

Meloja 2 Kajakki -taitokokeessa testataan melojan perustaitoja kajakin käsittelyssä. Taitokokeen läpäisset voivat osallistua 2-tason kursseihin ja retkiin EPP (European Paddle Pass) -maissa.

HUOM! 23.8.2021 järjestettävä taitokoe aloitetaan 17.00 jotta valoa riittää koko tapahtuman ajan. 

Taitokokeen varusteina ovat kajakki, kaksilapainen mela, kelluntaliivit, aukkopeitto sekä olosuhteisiin sopiva muu varustus. Kajakin käyttö ei sisälly taitokokeen hintaan. Voit kuitenkin vuokrata sellaisen meiltä taitokoetta varten.

Taitokokeeseen osallistuvan on osattava seuraavat taidot sujuvasti:

* Eteenpäin- ja taaksepäinmelonta sekä pysäytys.
* Kajakin ohjaaminen haluttuun suuntaan.
* Sivuttain melonta.
* Alatuki ja kaatumisen estäminen.
* Pelastautuminen.
* Kaluston käsittely ja kuljetus.

Kokeessa testattavat taidot eivät kuitenkaan rajoitu tähän ja osallistujan on tutustuttava huolellisesti Meloja 2 Kajakki -taitokokeen suoritusohjeisiin Suomen Melonta- ja soutuliiton sivulla.

Arvosteluasteikko: Hyväksytty–Hylätty.

 

Paikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki.

Hintaan sisältyy: taitokoe ja kokeen läpäisseille rekisteröinti Suomen melonta- ja soutuliittoon ja Meloja 2 -kortti.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top