bg
89,00 € / 4 h

Melontaretki kesäyössä on tunnelmallinen tapa tutustua Itä-Helsingin saaristoon

Itä-Helsingin saariston kesäyöt ovat hiljaisia ja tarjoavat aivan uudenlaisen melontakokemuksen. Laskeva aurinko värjää maiseman ja pääsemme rauhassa tutustumaan paikalliseen meriluontoon. Melomme rauhalliseen tahtiin ja pidämme tauon jossakin alueen monista ulkoilusaarista. Eväät nautimme nuotion äärellä. 

Mitä mukaan?

Retkellä melomme helpoilla peruskajakeilla, mutta saat halutessasi valita myös retkikajakin. Mukaan kannattaa ottaa säänmukaiset varusteet ja lämmintä taukovaatetta. Pidämme tauon nuotion ääressä, joten makkara on kelpo retkieväs! 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki
  • Aika: Klo 21.00-01.00. Oppaanne tapaa ryhmän 15 minuuttia ennen retken alkua. 
  • Osallistujamäärä: Enintään 8 henkilöä
  • Opastus: Natura Vivan ammattioppaat
  • Retken vaativuus: Toivomme osallistujilta aikaisempaa melontakokemusta 
  • Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja melontavarusteet

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top