bg
249,00 € / vrk

Tämä melontaretki suuntautuu Itä-Helsingin vesille ja alueen upeaan saaristoon. Varaa paikka retkellä itsellesi ? melonta on upea harrastus!

Tutustu Itä-Helsingin upeaan saaristoon ja vietä telttayö saaressa. Kokeneet oppaamme vievät ryhmän upeaan meriluontoon! Tällä retkellä pääset irti arjesta! Retki alkaa lauantai-aamuna Vuosaaren melontakeskuksesta. Pakkaamme kajakit, käymme perusasiat rannassa läpi ja suuntaamme vesille.

Paikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 1-8 henkeä.

Aikataulu: Lauantaina tapaamme melontakeskuksella klo 9. Palaamme takaisin sunnuntaina klo 16 mennessä.

Ohjaaja: Natura Vivan oppaat

Retken vaativuus: Retkellä melotaan rentoa tahtia, ja kahden päivän aikana melontamatkaa kertyy yhteensä noin 20?25 kilometriä. Aikasempi melontakokemus ja/tai kohtuullinen fyysinen kunto on suositeltavaa. Yövymme teltassa, joten aikasempi kokemus telttailusta on eduksi.

Hinta: 249,00 per hlö (sis. alv. 10%)

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet

Hintaan ei sisälly: Ruoka, ruuanvalmistusvälineet, majoittumisvälineet. Mikäli haluat vuokrata retken ajaksi keittimet ja majoitusvälineet mainitse asiasta tilauksen lisätietokentässä tai laita viestiä info@naturaviva.fi

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top