bg
249,00 € / vrk

Melontaretki Itä-Helsingin saaristossa

Tervetuloa opastetulle melontaretkelle Itä-Helsingin vesille ja alueen upeaan saaristoon. Melontaretkellä tutustut ulkoilusaariin sekä kauniisiin merimaisemiin.

Retkellä tutustumme Itä-Helsingin upeaan saaristoon ja vietämme telttayön saaressa. Kokeneet oppaamme vievät ryhmän upeaan meriluontoon. Tällä retkellä pääset irti arjesta! Retki alkaa lauantai-aamuna Vuosaaren Melontakeskuksesta. 

Pakkaamme kajakit, käymme perusasiat rannassa läpi ja suuntaamme vesille.

Melontaretki soveltuu jo hieman melontakokemusta kerryttäneille

Tällä retkellä melomme rentoa tahtia ja kahden päivän aikana matkaa kertyy yhteensä noin 35 kilometriä. Retken vaatimuksena on melonnan alkeiskurssin suorittaminen. Retkellä täytyy pystyä melomaan rentoa tahtia noin 20 kilometriä päivän aikana. Emme siis suosittele retkeä aivan aloittelijoille. Yovymme teltassa ja teemme ruuat keittimillä, joten aikaisempi kokemus telttailusta ja retkeilystä on tarpeen.

Lisätietoja

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki.

  • Osallistujamäärä: 1-8 melojaa

  • Opastus: Natura Vivan ammattiopas

  • Hinta sisältää: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet

  • Hinta ei sisällä: Ruoka, ruoanvalmistusvälineet, majoittumisvälineet. Mikäli haluat vuokrata retken ajaksi keittimet ja majoitusvälineet tai sopia kuljetuksesta - varaathan ne retken yhteydessä tai laittamalla viestiä info@naturaviva.fi

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top