bg
240,00 €

Yllätä ystäväsi ja läheisesi elämyksellä!Tervetuloa kokemaan kesäinen luonto iholla ja nauttimaan metsästä aivan uudella tavalla maailman ekologisimmassa, "vähänhiilijalanjälkisessä" ekoleirissä. Yötä Tentsile -teltassa puiden oksilla, tuulen tuudittamana et varmasti unohda!Nyt lahjakortit kesän 2022 yöpymisiin verkkokaupastamme.3 henkilöä/ 3 henkilön Stingray Tentsile -majoite 240 EUR.Yhden yön elämyspaketti sisältää: 
  • Tentsile -majoite Stingray tilauksen mukaisesti ja Tentsile Trillium Hammock

  • Trillium on kolmelle henkiolölle suunniteltu oleskelutila, riippumattokeidas ja ilmassa oleva kevyt tukikohta Stingrayn alapuolella

  • Makuupussit ja makuupussilakanat sekä pyyhkeet

  • Aamiainen ravintola Haltiassa

  • Wc ja suihku Solvallan rakennuksessa

  • Iso kota yhteiseen illanviettoon nuotiopaikalla, pöydillä ja penkeillä, kodassa teepannut, lautaset, mukit, teetä, sokeria ja sinappia sekä polttopuita ja raikasta juomavettä

  • Otsalamput yöpyjille syksyn hämärtyviin iltoihin.Lahjakortti käy Honkalinnun Tentsile Experience EcoCampiin Nuuksiossa ja oikeuttaa yöpymiseen 1.6.2022-31.9.2022 välisenä aikana.Lahjakortti käytetään osoitteessa shop.honkalintu.fiLahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

Arvokoodi lisätään tilausprosessin lopussa ja se hyvittää arvonsa verran tuotteen loppusummasta. Koodi on kertakäyttöinen ja poistuu järjestelmästä automaattisesti voimassaoloajan umpeuduttua. Koodia ei makseta rahassa eikä se ole uusittavissa. Koodi on käytössä vain verkkokaupassa eikä se oikeuta alennukseen suoraan kohteessa.Lahjakortti on suunniteltu A4-kokoon, jolloin jokainen voi tulostaa kortin itse. Lahjakortti myös näyttää lahjalta ja sisältää kaiken tarvittavan arvokoodista voimassaolo -aikoihin ym. ehtoihin ja ohjeistuksiin.Toimitus sähköisesti heti.

Lahjakortti saapuu erillisenä sähköpostiviestinä välittömästi maksun jälkeen. Mikäli korttia ei kuulu, tarkista roskapostisi.


Tiedustelut

Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
+358 50 330 8077
Y-tunnus: 1703570-1
Kauppias
Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
+358 50 330 8077
Y-tunnus: 1703570-1

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top