bg
0,00 €

Osta lahjaksi yö puussa - Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio

Mainio lahjaidea on hankkia lahjakortti kumppanimme Honkalinnun Tentsile-puumajoitteisiin. Lahjakortti on voimassa koko kesäkauden 1.6. - 30.9.2021. Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan ajan vapaina olevista ajoista. Tällä lahjakortilla voit ilahduttaa ystävääsi jouluna, syntymäpäivänä, valmistujaispäivänä tai ihan muuten vaan! 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top