bg
0,00 €

Lahjakortilla luontoon - Natura Vivan lahjakortti on ulkoilijan toivelahja!

Tällä lahjakortilla voit ilahduttaa ystävääsi haluamallasi summalla Natura Vivan palveluihin, mutta myös ostaa lahjakortin omaan käyttöösi vanhenevilla liikuntaeduilla!

Jos sinulla on vanhenevia liikuntaetuja ja haluat käyttää ne Natura Vivan palveluihin, toimi seuraavasti:

 • Epassi ja Smartum toimivat maksutapoina verkkokaupassa - osta lahjakortti haluamallesi arvolle ja hanki liikuntaeduille vuosi lisää käyttöaikaa!

Edenred ei valitettavasti toimi verkkokaupan maksuvälineenä, joten toimi seuraavasti:

 • Lähetä viesti info@naturaviva.fi, jossa kerrot:

  • Käytettävän summan (?). Ajankohtaa tai aktiviteettia ei tarvitse ilmoittaa.

  • Maksa summa samalla Natura Vivan tilille Edenredin palvelussa.

  • Natura Viva tarkistaa viestin ja maksusuorituksen, jonka jälkeen teemme sinulle tilauksen maksamaasi summaa vastaavasta lahjakortista.

Lahjakortin avulla saat liikuntaeduillesi vuoden lisäkäyttöaikaa - ja voit valita itsellesi sopivan aktiviteetin kun sinulle sopii!

Käyttämättömät liikuntaedut

 • Liikuntaeduilla ostetut lahjakortit ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

 • Liikuntaeduilla ostetut lahjakortit käyvät ainoastaan liikuntapalveluihin, kuten välinevuokraukseen, kausikortteihin sekä retkille ja kursseille.

Natura Vivan lahjakortilla lahjansaaja ulkoilee Etelä-Suomen kauneimmissa luontokohteissa

Natura Viva tarjoaa Etelä-Suomen useassa eri kohteessa monipuolisia ulkoiluelämyksiä. Lahjakortin voi käyttää välinevuokraan, kausikortteihin, retkeihin ja kursseihin sekä majoituspalveluihin.

Lisätietoja

 • Lahjakortti on 12 -merkkinen koodi, jota voi käyttää palveluiden maksamiseen sekä verkkokaupassa, että toimipisteillämme.

 • Ostaessasi lahjakortin saat sähköpostiisi lahjakorttipohjan, johon voit kirjoittaa terveisesi sekä koodin, jolla palveluita voi ostaa.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top