bg
300,00 €

Lahjakortilla luontoon - Natura Vivan lahjakortti mahdollistaa monipuolisen ulkoilun Etelä-Suomen kauneimmissa luontokohteissa!

Natura Vivan lahjakortti on oiva lahjaidea. Lahjansaaja voikin varata meiltä omatoimista ulkoilua, majoitusta, ohjattuja retkiä sekä kursseja tai vaikka kausikortin, joka mahdollistaa ympärivuotisen, omatoimisen ulkoilun pääkaupunkiseudulla sekä muualla Etelä-Suomessa.

Natura Vivan lahjakortilla voi varata:

  • Vuokravälineitä Vuosaaren Melontakeskuksella, Korpilammella sekä Nuuksion ja Teijon kansallispuistoissa

  • Majoitusta Fiskarissa sekä Nuuksion ja Teijon kansallispuistoissa

  • Kausikortin melontaan, SUP-lautailuun, fatbike-pyöräilyyn - tai vaikkapa kaikkeen näistä!

  • Ohjattuja retkiä ja kursseja Etelä-Suomessa.

Lisätietoja

  • Lahjakortti on 12 -merkkinen koodi, jota voi käyttää palveluiden maksamiseen sekä verkkokaupassa, että toimipisteillämme.

  • Ostaessasi lahjakortin saat sähköpostiisi lahjakorttipohjan, johon voit kirjoittaa terveisesi sekä koodin, jolla palveluita voi ostaa.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top