bg
90,00 €

Anna ystävälle elämyksellinen lahja! Natura Vivan avoin lahjakortti on oiva valinta – ystäväsi voi itse päättää, milloin ja miten haluaa lähteä melomaan, pyöräilemään, suppailemaan, soutelemaan tai nauttimaan kahviloidemme herkuista. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä Cafe Monami Beach Housessa Vuosaaressa.

Nyt voit helposti hankkia Natura Vivan lahjakortin ja antaa lahjakas pysyvän muiston luonnossa. Voit muistaa ystävääsi tai läheistäsi jouluna, merkkipäivänä tai ihan muuten vaan.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top