bg
49,00 € / 2 h

Tutustu Itä-Helsingin rannikkoon fatbike-pyörällä - tämä retki sopii kaikille!

Itä-Helsingin rannikolla sijaitsee useampia kauniita luontokohteita. Kallahdenniemen kärjestä löydämme upeat merimaisemat ja Uutelan ulkoilualueen polut ovat erinomainen paikka pyöräilyyn. Tällä retkellä pääsemme pyöräilemään monipuolisessa maastossa matalalla kynnyksellä ja käymme fatbike-pyöräilyn perusasioita läpi. Opas valitsee retkelle kaikille soveltuvan reitin.

Jos retki inspiroi sinua ulkoilemaan useamminkin, suosittelemme kausikorttejamme! Hyvitämme tämän retken hinnan kausikortin hinnasta. 

Mitä tarvitsen mukaan?

Retkeä varten jokaiselle on varattu oma pyörä sekä kypärä. Voit saapua paikalle säänmukaisissa ulkoiluvaatteissa. Suosittelemme ottamaan mukaan oman juomapullon - pyörissämme on telineet pulloille.

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Aika: klo 10.00-12.00. Oppaamme ottaa ryhmän vastaan 15 minuuttia ennen retken alkua. 

  • Osallistujamäärä: Enintään 10 henkilöä

  • Opas: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa maastopyöräilykokemusta. Meiltä löytyy fatbikeja useammassa koossa.

  • Retken hintaan sisältyy: Opastus, pyörä ja kypärä. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top