bg
316,00 € / 180 min

Itä-Helsingin luonto tarjoaa upeita reittejä maastopyöräilyyn. Mäntymetsät, kallioiset rannat ja puiden välistä pilkehtivä meri luovat erityisen tunnelman ikimuistoiselle retkelle. Varaa ryhmällesi Fatbike-retki!

Tapaamme Vuosaaren melontakeskuksella ja valitsemme kaikille sopivat pyörät ja kypärät. Alkuohjeistuksen jälkeen ryhmä hyppää satulaan ja suuntaa kohti Kallahdenniemen ja Uutelan ulkoilulueita. Retki soveltuu kaikille sillä reitin pituus ja pyöräilyvauhti sovitetaan ryhmän mieltymyksiin. Puolivälissä laitetaan pyörät hetkeksi sivuun ja vietetään taukoa upein merimaisemin.

Paluumatkalla opas kertoo muun muassa Helsingin maastopyöräilyreiteistä ja lajin harrastusmahdollisuuksista jatkoa varten.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 1–10 henkeä (minimiveloitus 4 henkeä)

Retken kesto: 3 h

Saatavuus: Ympäri vuoden

Ohjaaja: Natura Vivan oppaat.

Retken vaativuus: Retki ei vaadi aiempaa maastopyöräilykokemusta. Pyörällä ajamisesta on kuitenkin on hyvä olla kokemusta.

Hinta: 79,00 € per hlö (minimiveloitus 4 henkeä)

Hintaan sisältyy: Opastus, pyörän, pyöräkypärän, melontavarusteet ja vesipullon. 

Huomioita: Retkelle on mahdollista tilata eväspaketti Cafe Monamista 16,00 per hlö (sis. alv. 14%). Täytetty sämpylä juusto tai kinkku L, vegaaninen paahdetuilla kauden kasviksilla, Inkiväärishotti, DROPP vesi, Kahvi / haudutettu tee. Pulla tai Pastel de Nata tai suklaa brownie, määräytyy sen viikon vitriinin sisällöstä. Mainitse tilauksesta lisätietokentässä tai lähetä etukäteen viestiä infoa@naturaviva.fi

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top