bg
Alkaen 79,00 € / vrk

Loppukesän Tentsile-majoitukset -20%

Saat nyt 20% alennuksen Tentsile-majoituksista Fiskarsin Myllyjärvellä ja Teijon kansallispuistossa. Alennuksen saat varausvaiheessa käyttämällä koodia YOULKONA. Alennus on voimassa 10.9.2023 asti.

Tentsile-majoitus Teijon kansallispuistossa!

Teijon Luontokeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Tentsile sopii hyvin kansallispuiston kävijöille majoituskohteeksi. Vietä yö elämyksellisessä puumajoitteessa aivan Matildanjärven kupeessa. Läheltä löydät grillipaikan sekä saat yöpyessäsi käyttöön Luontokeskuksen WC- ja suihkutilat.

Tentsile sopii parhaiten 2-3 kansallispuiston kiertäjälle. Kierrä Matildanjärven kierros, nauti Matildanjärven saunan löylyistä ja vietä yö keskellä luontoa!

Mikä on puumajoite

Tentsile on suuren suosion saavuttanut elämyksellinen puumajoite, joka yhdistää riippumaton ja perinteisen teltan parhaat puolet. Majoite kiinnitetään kolmen keskenään kolmion muodossa olevan puun runkoihin tukevasti kiinni noin 1-1,5 metrin korkeuteen. Majoittuja voi halutessaan nukkua ilman sadesuojaa pelkällä itikkaverkolla kirjaimellisesti luonnon keskellä. Käyttämämme Tentsile Stingray -malli on suunniteltu kolmelle majoittujalle, ja parhaiten se soveltuu kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle tai näiden yhdistelmälle.

Varaukseen sisältyy:

  • Majoitus Tentsile-puumajoituksessa

  • Varaus on voimassa tulopäivän klo 13.00 lähtöpäivän 11.00 asti.

  • Suihku- ja WC-tilojen käyttö myös Luontokeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella

  • Alennus saunavuorosta Matildanjärven saunassa. Saat tästä lisätietoa tehtyäsi varauksen.

Muistathan aina ottaa mukaasi makuupussin ja makuualustan - nämä eivät kuulu palveluvarustukseen! 

Sijainti

  • Lähin parkkipaikka löytyy Matildanjärventie 84, 25660 Salo.

  • Tentsile-majoitus on Teijon Luontokeskuksen vasemmalta takakulmalta

Avaimet

Avaimet saat koodien avulla Teijon Luontokeskuksen läheisyydestä. Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Alueen täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Teijon kansallispuistoon nauttimaan. Teijon kansallispuistossa noudatetaan roskatonta retkeilyä.

Kaikki jätteet on vietävä pois alueelta. Alueelle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.

Ehdot, säännöt ja ohjeet 

Tentsilen varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko alueesta sekä myös henkilöistä, jotka majoittuvat tai vierailevat alueella. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Perustiedot

Vuoteiden määrä:3

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top