bg
196,00 € / 2 h

Retkiluistelua yksityisesti

Tällä retkellä nautitaan talvisen luonnon rauhasta, saadaan luistelukokemusta ja jäätietoutta helposti ja turvallisesti. Aiempaa luistelukokemusta tai -koulutusta ei edellytetä. Ohjaajana on kokenut ja koulutettu ammattiopas, joka tuntee parhaat reitit ja olosuhteet.

Luisteluretki tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

PERUSHINTAAN SISÄLTYVÄ KOKONAISUUS:

Tapahtuman kesto: n. 2 h

Ohjelma:

  • ·       Välineiden luovutus ja käyttöopastus, 15 min

  • ·       Jääinfo, 10 min

  • ·       Luistelua luonnonjäällä, 30 min 

  • ·       Tauko luonnonkauniissa paikassa omin eväin, 20 min 

  • ·       Luistelua lähtöpaikkaan, 30 min 

  • ·       Lopetus ja varusteiden purkaminen, 15 min 

Retken vaativuus: Osallistujien tarpeiden ja kykyjen mukaan. Tarkoituksena on, että asiakas pääsee nauttimaan talvisen luonnon rauhasta ja maisemista.

Luistelualue: Luistelualueeksi valitaan erityisen turvallisia jäitä. Tunnemme parhaat olosuhteet ja alueet. Luistelemme mieluiten Itä-Helsingin upeissa merimaisemissa. Lähdemme useimmmiten toimipisteeltämme Kallandenniementie 35 (Kultturikeskus Sofia). Google Maps. Auto mahtuu Kulttuurikeskus Sofian P-paikalle. Bussi 816 liikennöi arkena. 

Lisäpalveluna voimme tulla myös asiakkaan toivomaan paikkaan.

Ryhmän koko: Perushinta sisältää yhden luistelijan

Opastus: Helsingin Retkiluistelun kokenut ja koulutettu ammattiopas.

Opastusten kieli: Suomi, ruotsi, englanti, ranska (myös espanja, saksa, venäjä)

Perushinta: 196 ?/hlö (sis. alv). Lisähenkiköt à 98?

Hintaan sisältyy: Luistelu- ja turvallisuusvälineistö: retkiluistimet, monot, naskalit, pilli, jääsauvat, jäänmittari, kypärä, polvisuojukset, kelluttava reppu, heittoliina.

Opastus/opetus. Välineiden luovutus ja käyttöopastus. Jääturvallisuusinfo. Tapaturmavakuutus. 

Luisteluun voi osallistua myös omin luistelujalkinein tai välinein. Ilmoita tästä erikseen.

Sää: Retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Tätä tapahtuu yllättävän harvoin. 

Jos merijää ei salli luistelua, luistelemme lähijärvien luonnonjäällä tai auratulla radalla. Jos sää ei lainkaan salli luistelua, tarjoamme korvaavaa luontoliikuntaa, kuten potkukelkkailua, lumikenkäilyä tai/ja sauvakävelyä.

Pukeutuminen: Luisteluun kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistua, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Mukaan tulee ottaa myös vaihtovaatteita, lämmintä juotavaa ja naposteltavaa. 

Suositeltavia varusteita: Vaihtovaatteita, taukotakki, tuulisella tai aurinkoisella säällä suoja-/aurinkolasit, paperinenäliinoja.

LISÄPALVELUT

Lisätunnit: 80 ? / h

Autokyyti: Metrolle ja takaisin 30 ?

Paikanvaihto: Luistelun järjestäminen asiakkaan toivomassa paikassa alk. + 80 ? (jäätilanne huomioiden).

Muita lisäpalveluita: Retkeen voidaan tarpen mukaan liittää helposti myös vaikkapa ammattitaitoinen jäätaitokoulutus. Tai yhteistyökumppanimme järjestämä, laadukas lounasruokailu tai majoitus.

Liikuntaedut: Helsingin Retkiluistelun palveluita voi maksaa myös liikuntaeduilla, Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupan kautta. Kysy Edenredin käyttöohjetta spostilla.

Perustiedot

KohdeKallvikinniementie 35. Sääolot voivat muuttaa lähtöpaikkaa.,00980 Helsinki
Lisätietoja:Lähtöpaikkana on Kulttuurikeskus Sofia, Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki. Voit jättää autosi Sofian P-paikalle.
Kävele vaalean tiilitalon taakse, käänny vasemmalle ja etene rannan suuntaisesti n. 50 m. Tässä on Helsingin Retkiluistelun toimitilat, WC (retken alussa ja lopussa) ja suojaisa paikka säätää varusteita.

Huomioithan, että retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Tästä tiedotetaan erillisellä viestillä. Seuraa sähköpostiasi vielä ennen retkelle lähtöäsi.

Tiedustelut

Tuomas Hannikainen
tuomas@helsinginretkiluistelu.fi
0405844665
Y-tunnus: 1359170-0
Kauppias
Tuomas Hannikainen
tuomas@helsinginretkiluistelu.fi
0405844665
Y-tunnus: 1359170-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top