bg
990,00 € / 183 vrk

Teijolla viihtyvät myös karavaanarit! Varaa kausipaikka asuntovaunulle tai -autolle Teijon kansallispuiston caravan-alueelta!

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto houkutelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Vuonna 2015 alue sai kansallispuiston arvon ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet.

Teijon kansallispuisto onkin upea luontokohde myös karavaanarille. Teijon kansallispuiston 19-paikkainen caravan-alue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä keskellä kansallispuistoa Matildanjärven äärellä. Lukuisat patikointiretit alkavat suoraan majoitusalueen kulmalta ja majoittujan on myös mahdollista vuokrata kajakki, sup-lauta, Fatbike-pyörä tai vene Matildanjärvelle ja kansallispuiston vesi- ja maareiteille. Matildanjärvi on tunnettu erittäin kalaisana järvenä, johon myös istutetaan säännöllisesti pyyntikokoista kirjolohta.

Alue

Caravan-alue on osa kansallispuistoa ja sijaitsee metsäympäristössä Matildanjärven parkkipaikalle johtavan tien läheisyydessä. Jokaiselle asuntovaunulle tai -autolle on oma sähkötolpalla varustettu, tasainen soraistettu paikka. Natura Vivan ylläpitämä Teijon Luontokeskus palveluineen sijaitsee noin 200 metrin päässä.

Sijainti

Caravan-alueen osoite on Matildanjärventie 84, 25660 Salo. 

Hinta

Koko kausi 990,00? (ota yhteyttä info@naturaviva.fi)

Perusmaksuun sisältyy:
? Caravan-paikka
? Sähkö
? WC (Luontotalon yhteydessä vesi-WC)
? Liikuntaesteisten WC (Luontotalon yhteydessä, vesi-WC)
? Suihkumahdollisuus (Luontotalon yhteydessä)
? Kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuus
? Ulkotiskauspaikka
? Tulipaikan käyttö (sisältäen polttopuut)

Lisäpalvelut Teijon Luontokeskuksella:
? Kajakkien vuokraus
? Sup-lautojen vuokraus
? Fatbike-pyörien vuokraus
? Veneiden vuokraus
? Kalastusluvat
? Eräkämppien vuokraus

Caravan-paikan varaaminen ja käyttö

Koko kausi 1.5.?30.10.2023. Caravan-paikalle saa mennä vasta varausajan alkaessa.

Sähkön käyttöönotto

Sovi avainluovutuksesta Natura Vivan henkilökunnan kanssa.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokraamansa caravan-paikan siisteydestä. Paikan täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Teijon kansallispuistoon. Alueelta löytyvät roska- ja kierrätysastiat.

Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa, mutta omistajan on huolehdittava, että koira on asianmukaisesti kytketty aina asuntovaunun tai -auton ulkopuolella. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on jätökset ehdottomasti korjattava pois ja vietävä metsään kompostoitumaan. 

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Caravan-paikan varaaja on täysimääräisesti vastuussa kaikista majoittujista. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Varausten hallinta ja niihin liittyvät tiedustelut

Natura Viva
info@naturaviva.fi
Yhteydenotto soittamalla: Teijon Luontokeskus, +358 10 292 4032

Kohteen huollosta ja ylläpidosta vastaa Natura Viva. 

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal
Lomakohteen tyyppi:Leirintäalue

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top