bg
Alkaen 24,00 € / h

Itä-Helsingin lähisaaristo tutuksia SUP-laudalla!

Vuosaaren Melontakeskus on monipuolinen SUP-kohde. Voit tutustua alueen lähirantoihin tai lähteä pidemmälle - vaikka Malkasaareen piknikille. Laadukkailla ilmatäytteisillä SUP-laudoillamme vietät rennon ulkoilupäivän kavereiden kanssa.  

CarbonTech 12'6 on kapeampi lauta, ja se on muita lautojamme nopeampi ja tarkemmin ohjailtavissa. Lauta soveltuu suppailua jo aikaisemmin kokeneille.  Tämä SUP-lauta sopii lenkeille, joissa halutaan edetä nopeammin sekä tasapainoharjoitteluun. 

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Suppaille Kallahdenniemen lähivesillä tai käy vaikka retkellä Malkasaaressa!

Lisätiedot:

  • Malli: Aqua Inc CarbonTech 12'6 X 28
  • Melojan koko: 50-130kg
  • Vuokraan sisältyy: SUP-lauta, mela, liivit ja leash
  • Lyhyemmät melontareitit soveltuvat myös SUP -lautailuun. Tutustu melontareitteihin!
  • Tarkastele vallitsevaa melontasäätä!
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Perustiedot

KohdeHelsinki
Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top