bg
Alkaen 23,00 € / 60 min

Vuokraa soutuvene Nuuksion kansallispuiston suojaisalla Haukkalammella!

Lähde soutelemaan Nuuksion kansallispuiston upeisiin maisemiin. Haukkalampi on suojaisa ympäristö ja sopii erinomaisesti rennolle soutuveneilylle. Lammen rannalta löydät tulipaikan taukoa varten ja tulipaikkaa vastapäätä kohoavalle kalliolle voi nousta katselemaan Nuuksion valloittavia metsämaisemia. 

Terhi 385 -soutuveneemme kantaa neljä henkilöä. Omaa moottoria ei ole luvallista kiinnittää.

Vuokraamon ohessa on myös kahvila, josta löydät ruokaa sekä herkkuja.

Jos innostut ulkoilemaan enemmänkin - saat vuokraajana 32? edun kausikorteistamme!

Sijainti:

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Haukkalammen parkkipaikalta on matkaa vuokraamolle noin 300 metriä. Vuokraamon yhteydessä on Cafe Haukka, josta saat hyvät eväät ulkoiluun!

Lisätiedot:

Perustiedot

KohdeEspoo
Haukkalammentie 32,02820 Espoo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top