bg
50,00 € / 3 h

Haluatko viedä melontataitojasi eteenpäin? Tällä melontakurssilla se onnistuu. Opettelemme vaativia tekniikoita ja pidämme hauskaa. Tule oppimaan lisää!

Kurssin sisältöä mukautetaan aina ryhmän mukaan, mutta keskitymme tekniikoihin, joita vaaditaan EPP2-taitokokeessa. Pääsemme tällä kurssilla kuitenkin jo alkeita pidemmälle ja kertaamme myös muita taitokokeessa vaadittuja asioita. Tämä melontakurssi on yksi osa EPP2-harjoittelua, joka valmistaa EPP2-taitokokeeseen.

Kellonaika: 18.00-21.00

Kurssin tärkeimpiä teemoja:

* Ylätuki.

* Leikkaavat melanvedot.

* Kahdeksikkotuki eli sculling.

* Kajakin kallistaminen.

* Muiden EPP2-taitokokeen tekniikoiden kertaus.

 

Kurssipaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 8 henkeä.

Ennakkovaatimukset: Melonnan alkeiskurssi ja/tai aktiivinen melonnan harrastaminen. Suosittelemme käymään tekniikkakurssi 1:n ennen tätä kurssia. Kurssi soveltuu myös kokeneille melojille. Kurssi valmistaa EPP2-taitokokeeseen.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit ja melontavarusteet. Kurssille voi osallistua myös omalla kajakilla, jos siinä on kiinteät välilaipiot.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top