bg
Alkaen 99,00 € / 90 min

Tutustu Luukin ulkoilualueeseen sähköfatbiken selässä! Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä, meidän sähköavusteiset eFatbiket takaavat vauhdikkaan mutta turvallisen elämyksen kaikille.

Varaa maastopyöräilyelämyksesi nyt! Valitse toivomasi päivämäärä ja lisäpalvelut, ja ota yhteyttä meihin. Lähde mukaan ikimuistoiselle eFatbike-seikkailulle Luukin poluilla

Retken kohokohdat:

  • Upeat maisemat: Luukin ulkoilualue on hieno retkeily ja pyöräilykohde.

  • Ammattitaitoinen opastus: Kokeneet oppaamme tutustuttavat sinut pyörän toimintaan ja varmistavat turvallisen ja viihtyisän retkikokemuksen.

  • Räätälöitävissä oleva kokemus: Retki suunnitellaan aina ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan. Lisäpalveluina tarjoamme myös ruokailut ja saunomismahdollisuuden.

  • Helppokäyttöiset sähköfatbiket: Kaikki tarvittava varustus, kuten pyörät, kypärät ja vesipullot, sisältyy hintaan.

Varaa maastopyöräilyelämyksesi nyt! Valitse toivomasi päivämäärä ja lisäpalvelut, ja ota yhteyttä meihin. Lähde mukaan ikimuistoiselle eFatbike-seikkailulle Luukkiin!

Retken aloituspaikka: Hotelli Korpilampi tai Luukin ulkoilualueen parkkipaikka

Ajankohta: Vuoden ympäri sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8?16 henkeä

Kesto: 1,5 tuntia tai 2,5 tuntia

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Retki soveltuu kaikille joilla kokemusta pyörällä ajamisesta. Reitti kulkee vaihtelevassa maastossa ja pyöräilemme osittain polkuja pitkin.

Hintaan sisältyy: Opastus, sähköfatbiket, kypärät ja vesipullot

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top