bg
436,00 € / 180 min

Fatbike-polkupyörä on hauska kulkupeli ja Vuosaareen monipuoliset maastot ovat loistava pyöräilykohde. Lähde nyt porukalla pyöräretkelle Helsingissä!

Tällä retkellä poljemme polkuja ja ulkoilureittejä Vuosaaressa. Ryhmän taitotason ja kunnon mukaan voimme valita aina parhaan mahdollisen reitin. Voimme tutustua Kallahdenniemen upeisiin maisemiin ja tasaisiin polkuihin, suunnata Uutelan tai Meri-Rastilan ulkoilualuille tai tutustua Mustavuoren ulkoilualueseen ja valloittaa Vuosaaren huipun. 11-vaihteiset Fatbike pyörät rullaavat hienosti poluilla, hiekalla ja jopa lumella sekä jäällä. Myös talvella on Vuosaaressa aina hienoja reittivaihtoehtoja!

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus.

Aika: Toukokuusta syyskuuhun joka päivä. Talvikaudella on tarjolla Helsinki Winter Fatbike -retki.

Ryhmän koko: 1?8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Pyöräretkelle osallistujien on osattava ajaa tavallisella pyörällä. Laadukkaat Fatbiket ovat helppoja hallita ja kevyitä polkea, niissä on vaihteet sekä käsijarrut.

Hintaan sisältyy: Opastus, fatbike ja pyöräilykypärä, vesipullo ja retkieväät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top