bg
0,00 € / 90 min

Matildanjärven kämpillä majoittumiseen sisältyy päivittäinen saunavuoro, joka on varata etukäteen.

Matildanjärven sauna hiekkarannan äärellä on upea kokemus. Matildanjärven rannassa sijaitseva hirsirakenteinen sauna sisältää lisäksi erillisen lämpimän pukuhuoneen ja terassin, jolta avautuvat upeat näkymät järvelle. Sauna on sähkölämmitteinen ja varustettu erillisellä suihkutilalla. Kun varaat Matildanjärven vuokrakämpän, varaukseesi sisältyy päivittäinen saunavuoro.

Saunavuoro ja sen varaus

Matildanjärven kämpällä majoittumiseen sisältyy yksi 1,5 tunnin mittainen saunavuoro per majoitusvuorokausi per kämppä. Mikäli olet varannut molemmat kämpät, voit varata kaksi tunnin mittaista vuoroa per majoitusvuorokausi. 

Sauna toimii itsepalveluperiaatteella eli vuokraaja lämmittää itse saunan. Vuokra-aika on 1,5 tuntia ja koodi toimii tuntia ennen varauksen alkua. 

Käy tunti ennen vuoron alkamista saunalla tarkistamassa, palaako ulkoseinässä punainen valo. Jos valo palaa, sauna on päällä ja se on valmiiksi lämpimänä seuraavaa vuoroa varten. Jos valo ei pala, voit mennä sisään ja napsauttaa kiukaan päälle. Saat saunan oven auki avaimella, joka on älyavainlaatikossa saunan oven vieressä. Koodin avainlaatikkoon saat tilauksen yhteydessä.

Jos haluat varata saunan pidemmäksi aikaa, ota yhteyttä sähköpostilla info@naturaviva.fi tai soita Teijon Luontokeskukseen numeroon +358 10 292 40 32. Numero toimii  luontokeskuksen aukioloaikoina.

Saunarakennus

Saunarakennus käsittää saunan, suihkutilan, pukuhuoneen sekä terassin. Saunan löylyihin mahtuu kerrallaan 6–8 henkilöä. Terassilla on iso pöytä sekä penkit 10 hengelle. Saunomisen yhteydessä on mahdollisuus myös uida viereisellä yleisellä uimapaikalla Matildanjärvessä. Uimapaikalla on hiekkapohja.

Muuta huomioitavaa

Sauna sijaitsee suositulla paikalla Teijon kansallispuistossa. Saunarakennus ja sen terassi on varattu saunojien käyttöön, mutta kannattaa huomioida, että alueella on myös muita käyttäjiä. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä.

Saunan vuokra ei sisällä pyyhkeitä. Pyyhkeitä voi vuokrata Teijon kansallispuiston Luontotalosta sen aukioloaikoina.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top