bg
39,00 € / 2 h

Opastetulla retkellä tutustut kajakkimelontaan Itä-Helsingin kauniiseen saaristoon!

Oletko aina halunnut käydä melomassa Itämerellä?

Tällä aloittelijoille tarkoitetulla retkellä pääset kokeilemaan merimelontaa opastetusti. Pidämme rennon melontatahdin ja välillä taukoilemme nauttien kauniista meriluonnosta. Retkellä melotaan peruskajakeilla, jotka ovat vakaita ja helposti ohjattavissa. Ennen lähtöä tutustumme melontavarusteisiin, perustekniikkaan ja turvallisuuteen. 

Itä-Helsingin saaristo on upea paikka melontaan ja Vuosaaren Melontakeskuksen läheisyydestä löytyy useita ulkoilusaaria. Jos retki inspiroi melomaan useamminkin, kannattaa tutustua kausikortteihimme. Hyvitämme 32? kausikorteistamme tämän retken osallistujille.

Mitä mukaan?

Retkellä pääset melomaan helpolla peruskajakilla ja saat meiltä kaikki tarvittavat melontavarusteet. Mukaan kannattaa ottaa säänmukaiset varusteet ja juomapullo. Meloa voit myös ilman kenkiä, joten sinun ei tarvitse miettiä erillisiä jalkineita retkelle. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Aika: Klo 18.00-20.00. Oppaanne tapaa ryhmän 15 minuuttia ennen retken alkua. 

  • Osallistujamäärä: Enintään 16 henkilöä

  • Opastus: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit meloa rennoin mielin!

Perustiedot

KohdeHelsinki
Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top