bg
39,00 € / 2 h

Rentoudu kanoottiretkellä Nuuksion Haukkalammella - tämä retki sopii kaikille!

Kanoottimelonta on täydellinen tapa tutustua Haukkalammen rauhalllisiin vesiin. Lampea ympäröivät metsämaisemat ja jylhät kalliot tulevat tutuiksi kun melomme rauhallisesti keskellä Nuuksion kansallispuistoa. Tälle retkelle voit tulla kokeilemaan kanoottimelontaa ja rauhoittumaan - metsän keskellä on helppo pitää hengähdystauko arjesta. Tällä retkellä tutustumme kanoottimelontaan matalalla kynnyksellä ja teemme lyhyen retken, jonka aikana opit helposti melonnan alkeet. Retki sopii ihan jokaiselle, osallistu vaikka lapsesi kanssa!

Jos retki inspiroi sinua ulkoilemaan useamminkin, suosittelemme kausikorttejamme! Hyvitämme tämän retken hinnan kausikortin hinnasta. 

Mitä tarvitsen mukaan?

Retken aikana melomme kanooteilla, johon mahtuu kaksi aikuista, joten voitte jakaa yhden vaikka ystäväsi kanssa. Retkelle osallistuville annamme melontaliivit. Sinä voit tulla paikalle säänmukaisissa ulkoiluvaatteissa - lämpimällä säällä mukaan riittää uima-asu! Suosittelemme ottamaan mukaan oman juomapullon. Tarvittaessa voit ostaa puhelimellesi suojan Haukanpesältä. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Nuuksion Haukkalampi, Haukkalammentie 32, 02820 Espoo
  • Aika: klo 18.00-20.00. Oppaamme ottaa ryhmän vastaan 15 minuuttia ennen retken alkua. 
  • Osallistujamäärä: Enintään 10 henkilöä
  • Opas: Natura Vivan ammattioppaat
  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. kanootit ovat tukevia ja helppokäyttöisiä - voit tulla rennoin mielin!
  • Retken hintaan sisältyy: Opastus ja kaikki melontaan tarvittavat välineet!

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top